Húsdaráló > Kézi húsdaráló > Öntöttvas húsdaráló 22-es
Öntöttvas húsdaráló 22-es
      
  Netto Brutto
Ár 15 669 Ft 19 900 Ft
előrendelhető
Szállítás 7-12 munkanap
további fotó(k) a termékről
Ehhez a termékhez ajánljuk.
Húsdaráló rostély 22-es húsdarálóhoz 8 -as lyukú (KDS) Húsdaráló rostély 22-es húsdarálóhoz 8 -as lyukú (KDS)
brutto 6 350 Ft
22-es darálóhoz húsdaráló rostély 10-es lyukú (KDS) 22-es darálóhoz húsdaráló rostély 10-es lyukú (KDS)
brutto 4 990 Ft
22-es darálóhoz húsdaráló rostély 12-es lyukú (KDS) 22-es darálóhoz húsdaráló rostély 12-es lyukú (KDS)
brutto 4 990 Ft
Húsdaráló kés 22-es géphez Húsdaráló kés 22-es géphez
brutto 3 499 Ft
22-es darálóhoz húsdaráló rostély 5-ös lyukú 22-es darálóhoz húsdaráló rostély 5-ös lyukú
brutto 5 000 Ft
Húsdaráló rostély 22-es húsdarálóhoz 7 -os lyukú (KDS) Húsdaráló rostély 22-es húsdarálóhoz 7 -os lyukú (KDS)
brutto 6 350 Ft
C-szorító 127 mm C-szorító 127 mm
brutto 2 189 Ft
Öntöttvas húsdaráló 22-es
Cikkszám: husdaralo-22-ontvas
Termékleírás

Hosszú, erős hajtókarja miatt könnyű a kézzel való húsdarálás. Robosztus, merev felépítése gyors munkavégzést tesz lehetővé. Anyaga öntöttvas, tengelye műanyag persellyel szerelve. Kialakítása, mérete a cseh Porkert gyártmányéhoz hasonló. Szlovák húsdaráló, ónozott bevonattal. A négy lábán található furatokkal falapra szerelhető.
Kézi hajtású húsdaráló, de masszív felépítése miatt villanymotorral is meghajtható, a megfelelő biztonsági követelmények betartásával.
Szlovák húsdaráló.

  • Anyaga: öntött vas,
  • Méret: 22-es,
  • Húsdaráló rostély: 5 mm
  • Húsdaráló kialakítás: A csiga és a húsdaráló belső része ónozott bevonatos, sima felületű.
  • Súly: 6,7 kg

Húsdaráló használati útmutató, a húsdaráló összerakásához és üzembe helyezéséhez:

A húsdaráló üzembe helyezése előtt a daráló összes tartozékát meleg vízben, tisztítószerrel át kell mosni, mivel a tartozékok konzerváló olajjal vannak bekenve. Ezután ivóvízzel leöblítjük, és megszárítjuk.

A húsdaráló összeillesztésénél a következőképpen járjunk el:

  • a húsdaráló testébe becsúsztatjuk a menetet,
  • a négyzet alakú csapra ráhelyezzük a húsdarálókést, úgy hogy a vágóélek kifelé nézzenek,
  • a menet hengeres végére ráillesztjük a húsdaráló rostélyt úgy, hogy a rostélyon lévő bevágás a daráló testében lévő biztonsági csapszegbe illeszkedjen,
  • erősen rácsavarjuk a záró anyát,
  • a hátsó, lapolt tengelyre ráhelyezzük a hajtókart, majd becsavarjuk a rögzítő csavart a tengely végébe,
  • az 5-ös, 8-as, 10-es méretű húsdarálóknál a talpa alá gumialátétet tegyünk, majd a rögzítő csavarral erősítsük a munkalapra,
  • a 12-es, 22-es, 32-es húsdarálók rögzítése négy csavarral, vagy facsavarral történik.

A ledarálandó hús kézzel történő adagolásakor legyenek fokozottan óvatosak. A garatba benyúlni nem szabad, a hús nyomására használjon nyomófát.

A húsdaráló használata után szereljük szét a gépet, meleg vízben mossuk el, ivóvízzel öblítsük el, majd alaposan szárítsuk meg a korrózió elkerülése miatt.