Kapálógépek, adapterek, alkatrészek

Kapálógépek
ingyenes szállítással

Készüljön fel a tavaszi munkákra még a szezon előtt.

Kapálógépek, adapterek, alkatrészek egy helyen.

Rotalux-5 B-55 kapálógép Briggs motorral Ingyen szállítjuk!

Új fejlesztésű erősített tolókaros, Briggs 675 motorral szerelt rotációs kapa. Stabilabb, jól terhelhető hajtómű és kuplungszerkezet jellemzi. Olajfürdős, csigatengellyel hajtott bronzkerekes hajtóművel. A KF-04 adapterek közül használható hozzá a burgonyakiszedő, a csoroszlya, a töltögető eke, a saraboló, a jobbos eke, a körmös kerék, a gumis járókerék, a kultivátor és az univerzális sebességfelező.

Részletek »

Rotalux-5 H-55 kapálógép Honda motorral Ingyen szállítjuk!

Új fejlesztésű erősített tolókaros, Honda GCV-160 motorral szerelt rotációs kapa. Stabilabb, jól terhelhető hajtómű és kuplungszerkezet jellemzi. Olajfürdős, csigatengellyel hajtott bronzkerekes hajtóművel. A KF-04 adapterek közül használható hozzá a burgonyakiszedő, a csoroszlya, a töltögető eke, a saraboló, a jobbos eke, a körmös kerék, a gumis járókerék, a kultivátor és az univerzális sebességfelező.

Részletek »

DRAGON 55 kapálógép Honda motorral Ingyen szállítjuk!

A hazánkban forgalomba hozott kapálógépek közül az egyik legmegbízhatóbb típus a Dragon 55 HONDA motoros kapálógép. Első sorban a közepes méretű kertek, szőlős kertek megművelésénél alkalmazható eredményesen. A kiforrott technikának és robosztus építési módnak köszönhetően bármilyen kötöttségű talaj esetén jó szolgálatot tesz.

Részletek »

AL-KO MH 5005 R rotációs kapa, kapálógép előre-hátramenet Ingyen szállítjuk!

Nagyobb teljesítményű modell, a tolókar magassága és oldaliránya is külön állítható. A közepes földterületek megművelésére. Kényelmesen szállítható a szállítókerékkel. Oldalirányú döntés lehetővé teszi, hogy a már megkapált talajra ne kelljen rálépni. Az AL-KO rotációs kapa, motoros kapa mindegyike sokoldalú, nagy teljesítményű, működésében megbízható. Különösen alkalmas a vetés előtti talajművelésre ill. finommorzsolásra; szecskák, tőzeg vagy trágya bedolgozására; és gyomok fellazítására.

Részletek »

Kapálógép adapterre van szüksége? Rendeljen most online,
30000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes kiszállítással!
Tekintse meg kínálatunkat: összes kapálógép adapter! »

Felező hajtómű KF-04 kiskuplungos kapálógéphez Ingyen szállítjuk!

Felező hajtómű DRAGON 45/55/65, vagy azzal megegyező hajtáskialakítású kapálógéphez. (kiskuplungos KF-04 típushoz)

Részletek »

Gumi szabadonfutós járókerék 400x8

Szentkirályi kapálógépekhez szabadonfutós járókerék. A gumi 4/8''-os: kerékszélesség: 4'', felni átmérő: 8'', csőtengely külső átmérő: 34 mm, csőtengely belső átmérő: 26 mm.

Részletek »

Körmös kerék

A körmös kerék nyílbordás vaskörmökkel, a talajművelő eszközök vontatásához, különösen ajánlott eke vontatására.

Részletek »

Jobbraforgató eke

A jobbraforgató eke késes csoroszlyával felszerelt, egytestű vontatott adapter. Sebességfelező közdarabbal felszerelt géphez ajánljuk súlyozott gumikerékkel illetve körmöskerékkel.

Részletek »